Llampec

Posted by

Josep Juanbaró, info@sdrca.barcelona – SDRCA – Les Corts – 22 de setembre de 2018

Fira de Barcelona organitza esdeveniments a l’estranger. Entre ells destaca la Cimera internacional sobre ciutats intel·ligents a Casablanca, el Marroc. Així va ser per Smart City Expo Casablanca 2018 els dies 18, 19, i 20 d’abril de 2018

SMART CITY és una ciutat que es basa en un nou model de gestió urbana frugal, social i sostenible que té com a objectiu satisfer les necessitats dels ciutadans, en termes de mobilitat, desenvolupament urbà, bon govern, economia verda, energia, medi ambient, resistència, seguretat, educació i salut, amb un concepte central d’innovació i tecnologia impulsat per una societat col·laborativa i intel·ligent.

Smart City World Expo CONGRESS és el principal esdeveniment mundial de Smart City. Reuneix administracions públiques, investigadors i acadèmics, experts i empreses especialitzades en desenvolupament urbà arreu del món. És la reunió imprescindible d’institucions i empreses per compartir coneixement i intercanviar bones pràctiques per construir polítiques urbanes innovadores.

Casablanca fou seleccionada per SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS com a ciutat amfitriona i representant d’aquest mundialment conegut congrés a l’Àfrica.

Smart City Expo Casablanca ha estat l’esdeveniment de networking dels principals actors que operen en el camp del desenvolupament urbà.

Font: SMART CITY EXPO CASABLANCA