La seguretat, la nostra principal prioritat

Posted by

Banco de Sabadell, S.A., av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant , tom 4070, foli 1, full A-156980. NIF A-08000143. Adreça de correu electrònic: info@bancsabadell.com.

Dissabte, 14 de març de 2020
A Banc Sabadell estem seguint de manera permanent l’evolució del COVID-19 i adoptant totes les mesures de protecció necessàries per tal que els nostres clients puguin operar amb seguretat, amb normalitat i amb el servei adequat.

En aquests moments, vetllar per la seguretat dels nostres empleats i els interessos dels nostres clients és la nostra prioritat. Per aquest motiu, li volem traslladar algunes recomanacions que li poden resultar especialment útils:
* Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i els organismes oficials, és recomanable evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris. Li recordem que pot dur a terme la major part de les seves gestions bancàries a través dels nostres canals remots. Som al seu costat a la nostra web, el nostre telèfon i la nostra app mòbil.

  • Si en qualsevol cas ha d’anar a una de les nostres oficines, consulti prèviament a la nostra pàgina web si hi ha cap canvi respecte al funcionament habitual d’aquella oficina.
  • Utilitzi preferiblement els pagaments i els cobraments amb targeta per tal de reduir tant com sigui possible l’ús de monedes i bitllets.
  • Pot ser que durant aquests dies intensifiqui la seva activitat online i/o l’ús de la banca telefònica, per la qual cosa aprofitem per recordar-li que no confiï les seves dades d’accés a ningú, ni per telèfon ni per correu electrònic, si no és en els canals oficials del banc. Recordi que Banc Sabadell en cap cas li demanarà les seves claus d’accés a través de correu electrònic.

El tindrem puntualment informat de l’evolució de la situació, així com de la informació i les recomanacions que cal seguir en cada moment.

Moltes gràcies per la seva confiança.

Contacti amb nosaltres a través del web, l’app o els canals telefònics habituals.